Video afspelen

Aflevering 5

Wat half juni is begonnen, de zoektocht naar Miss Nederland 2020, wordt vandaag afgesloten met een spetterende show in Studio 21 in Hilversum. In een wervelende show geven de tien finalisten álles wat ze hebben tijdens 4 catwalk rondes en een interview. Daarbij worden ze muzikaal begeleid door Samantha Steenwijk, Elize en The Dutch Tenors. Wie weet de 7 koppige jury, die o.a. bestaat uit Albert Verlinde en Monique Westenberg, te overtuigen? Want zij zijn, zeggen ze, vooral op zoek naar het mooiste mens. Ook presentatoren Patrick Martens en Rahima Dirkse vragen zich af wie het hart steelt van de jury. Achter de schermen is het zenuwslopend voor de meiden: tussen de vele kleding-, haar- en visagiewissels loopt de druk langzaam op. Want ja… wie van de tien wordt Miss Nederland 2020 en gaat ons land vertegenwoordigen bij Miss Universe?
Video afspelen

Aflevering 4

We zijn nog steeds in Zell am See in Oostenrijk waar de 10 finalisten van Miss Nederland logeren in het Elements Resort van Alpin Rentals een vol programma hebben: vandaag staat een catwalk-workshop op het programma in de burcht van Kaprun en krijgen ze een betoverend kado van de VVV Zell Am See-Kaprun: een bezoek aan de sprookjeachtige kloof Sigmund Thunn Klamm. Eenmaal terug in Nederland worden de laatste puntjes op de i gezet in aanloop naar de verkiezing: wimpers en wenkbrauwen worden bijgewerkt bij Lash eXtend en de Happy Crafts-handwerk ontwerpjes voor de bikinironde worden afgemaakt. Leyla en Sigrid bezoeken Rosalin op haar werkplek: het ziekenhuis. En dan resten de generale repetities waar directeur Miss Nederland Monica een oogje in het zeil houdt.

Video afspelen

Aflevering 3

De eerste dag in Oostenrijk is voor de tien finalisten van Miss Nederland 2020 heerlijk zonnig! Allereerst vindt in het Elements Resort van de Alpin Family de belangrijke bikinishoot plaats, daarna is er ontspanning en mogen de missen-in-spé denderend de berg af met de Maisflitser, een zomerrodelbaan. Ondertussen leren we ook Sanne en Leyla beter kennen middels een kijkje in hun priveleven. De volgende ochtend staat, op uitnodiging van Zell am See-Kaprun Tourismus GmbH,  een bezoek aan de Kitzsteinhorn-gletsjer op het programma. Op 3000m hoogte barst de selfiechallenge los waarbij de meiden vooral oog hebben voor zichzelf… ‘s Middags gaat de fotowedstrijd verder in het pittoreske Zell am See. Uiteindelijk krijgt de winnaar ‘s avonds een privéconcert van een beroemde Oostenrijkse artiest, op het penthouse balkon.
Video afspelen

Aflevering 2

De tien finalisten krijgen allereerst hun officiële sjerp op het hoofdkwartier van Miss Nederland, en wel uit handen Monica van Ee, die naast directeur van ‘hannah Skin Improvement & Research Company’ ook hoofd van de Miss Nederland organisatie is. Nu gaat het écht beginnen. We leren vijf meiden meteen al beter kennen: Sha & Fae in de hannah-huidbehandelstoel en Rosalin, Denise en Sophie nemen ons mee naar huis voor een kijkje in hun privé leven. Alles staat in het teken van de voorbereiding op de verkiezing, daarom moeten de missen-in-spé bij Bristol in Hilversum in een race tegen de klok een catwalk-waardige outfit scoren voor de vrijetijdsronde en in Haarlem kiezen ze bij Happy Crafts een accessoire-ontwerp voor de bikinironde. Daarna is het inpakken en wegwezen: de finalisten gaan op reis naar het Oostenrijkse Zell Am See. Daar belanden ze na een lange dag in een penthouse van het viersterren Elements Resort van de Alpin Family. De volgende ochtend moet iedereen vroeg uit de veren want de belangrijke bikinishoot staat op het programma. Hairstylist Matthieu en Visagiste Roxanne hebben er de handen vol aan…

Aflevering 1

Met twee maanden vertraging (ivm het coronavirus) komen 80 jonge vrouwen naar het Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam, voor de castingdagen van Miss Nederland. Allemaal hopen zij na de zomer van 2020 de kroon van Miss Nederland te winnen. Maar de jury, bestaande uit eerder gekroonde Missen, weet precies waar ze op moeten letten en wat ze moeten vragen! Zenuwen, corona-regels en voor sommigen lange reistijden breken de dames nu al op. Slechts twintig meiden mogen de tweede castingdag terugkomen voor zogenaamde speeddates en een interview. (M.a.w.: nóg strengere en iets meer diepgaande gesprekken). Uiteindelijk eindigt de dag in een feestje: De tien finalisten zijn bekend!